Dakkapellen

Met uw Dakkapel specialist creëert u ruimte en licht.

Een dakkapel zorgt voor veel extra ruimte en licht in uw woning. Natuurlijk zijn dakkapellen er in alle vormen en maten. Voordat we u adviseren, komen we dan ook graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en maten op te nemen. Desgewenst verzorgen wij de vergunning aanvraag voor uw dakkapel. De offerte die u vervolgens ontvang is geheel vrijblijvend. Arno's Dakramen / Dakkapellen probeert altijd een dakkapel te offreren voor een prettige prijs. Wij willen en hoeven niet de goedkoopste te zijn. Wel leveren wij u graag op professionele wijze een top product.

Mocht uw besluiten een dakkapel te bestellen, dan beginnen wij met de fabricage in onze eigen werkplaats. Bij het vervaardigen van uw dakkapel maken onze geschoolde en ervaren timmerlieden gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. De fabricage van uw dakkapel neemt ongeveer 4 weken in beslag. In overleg met u wordt er daarna een datum afgesproken waarop de dakkapel zal worden geplaatst. De montage vind plaats binnen één dag, inclusief een perfecte afwerking met gevel bedekking en dak bedekking. Op alle dakkapellen geven wij 10 jaar garantie. Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op.

Dakkapel prijs

De prijs van iedere dakkapel is afhankelijk van het model, de dakschuinte, hoogte, breedte en de gekozen opties. Zo is iedere prijs gespecificeerd en betaalt u nooit teveel. Op onze website vindt u vele voorbeelden en prijzen. Wanneer u een offerte aanvraagt, ontvangt u van ons een volledig gespecificeerde aanbieding. Transparant zoals het hoort.

 

Vraag hier gelijk een offerte aan!