Dakramen

Dakramen bieden de mogelijkheid om de zolder om te toveren tot een praktische leefbare ruimte. Het plaatsen van een dakraam is een kleine aanpassing en zorgt voor een wereld van verschil. Dankzij de nieuwe hoeveelheid daglicht beschikt u ineens over een ruimte die kan dienen als studeerkamer, slaapkamer of logeerkamer. Het verbeteren van de leefbaarheid van de zolder zorgt er tevens voor dat de woningwaarde toeneemt. De zolder wordt dan immers niet meer als opslagruimte gezien.

Wij monteren dakramen van de beste merken. Zo leveren we altijd kwaliteit en kunt u altijd rekenen op een ruim aanbod. Onze dakramen worden altijd door professionals gemaakt, verdeeld en geplaatst. U bent van fabriek tot dak in de beste handen. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Roto

De dakramen van Roto zijn leverbaar in verschillende venstergroottes variërend van 55 bij 78 cm tot 134 bij 160 cm. Wij leveren deze dakramen in drie uitvoeringen. De dakramen zijn verkrijgbaar met verschillende verduisteringsopties. Deze bieden meer wooncomfort door de hitte in de zomer te verminderen en de energiekosten laag te houden in de winter. U kunt beter en zorgeloos slapen dankzij effectieve verduistering ook bij een geopend raam. De dakramen zijn weerbestendig, slijtvast en vuilbestendig. Dit zorgt voor een probleemloze werking en een mooi uiterlijk.

FAKRO

Het tuimeldakraam veruit is het populairste dakraam. Door zijn bedieningsgemak en veelzijdigheid wordt dit type dakraam het meest verkocht. Dankzij de vele verschillende typen tuimeldakramen, met elk hun eigen eigenschappen, kan dit type vrijwel overal gebruikt worden. Wij bieden ongelooflijk veel verschillende types aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuimeldakraam met verhoogde tuimelas. Het scharnierpunt ligt boven het midden van het dakraam waardoor zelfs lange mensen gemakkelijk onder het dakraam kunnen staan. Dit is tevens te combineren met een benedenlicht waardoor u een optimaal uitzicht heeft en tegelijkertijd extra veiligheid dankzij de gelamineerde beglazing in de onderste vleugel.

Met het uitzet-tuimeldakraam heeft u een functioneel ontwerp met een hoog bedieningsgemak. De uitzetfunctie geeft een vergrote doorloopruimte tot aan de rand van het raam en biedt een wijds uitzicht. U kunt de tuimelfunctie gebruiken om het raam te reinigen en voor de buitenzonwering. Dankzij het unieke ontwerp kan het raam met één handgreep worden uitgezet of getuimeld. De keuze voor uitzetten of tuimelen is bovendien gemakkelijk te maken met het eenvoudige schuifsysteem aan de zijkant van het raam. FAKRO garandeert de stabiliteit van het dakraam in zowel de uitzet- als de tuimelfunctie.


Velux

VELUX tuimelramen zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedienings-handgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. U heeft hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een bank of bureau eronder. Het GGL Tuimelvenster is wit afgelakt en gemaakt van grenenhout. Deze is voorzien van een vensterbrede bedieningsgreep annex ventilatieklep aan de bovenzijde van het dakraam. U hoeft de bedieningsgreep slechts 1 klik te openen om te ventileren zonder het dakraam zelf te openen. Het dakraam scharniert in het midden en kan 165 graden rondom de as getuimeld worden voor eenvoudige en veilige reiniging van de buitenruit. Voeg VELUX raamdecoratie, zonwering of rolluiken toe voor nog meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

Met een horizontaal en verticaal duo creëert u een breed uitzicht of zorgt u voor meer diepte. Dit verbetert het wooncomfort. Er bestaat ook de mogelijkheid voor een combinatie van twee dakramen boven en twee dakramen naast elkaar in hetzelfde dak oppervlak. Dankzij deze zogenaamde "Quattro" geniet u van beide voordelen.

Met Velux kunt u er tevens voor kiezen om u woning uit te breiden met een volwaardig inpandig dakterras. Deze bestaat uit een uitzettuimelvenster aan de bovenzijde en een deurelement aan de onderzijde. Deze kan gebruikt worden als nooduitgang en de onderzijde is standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas. Het terras wordt geleverd zonder terras hekje.