LUXboX

Luxbox, de verguningsvrije dakkapel

Luxbox advies

Het plaatsen van een Luxbox/dakkapel is niet iets wat u van de een op de andere dag bedenkt. Hierdoor is het goed te begrijpen als u graag wat extra informatie wilt ontvangen. Welk raam is bijvoorbeeld het best geschikt of hoeveel ramen kunt u het beste nemen? Heeft u een vraag over onze luxbox of kunt u wel wat extra advies gebruiken? In dat geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het maken van de allerbeste keuze. Geniet u binnenkort van meer zonlicht met een Luxbox  van Arno’s Dakramen?

 

Maak hier een afspraak!

 

LuxboxGroningen

Wilt u uw dak in Groningen voorzien van een luxbox? Kies dan voor een luxbox van Arno’s Dakramen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de levering van prachtige dakramen en dakvensters, wij verzorgen ook de montage voor u.

Wilt u graag meer licht op zolder? Kies dan voor een luxbox.

Ook voor het plaatsen van een Luxbox in Groningen bent u bij Arno’s Dakramen aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel onze verschillende modellen of kom langs in onze showroom!

 

LUXBOX MET FAKRO OF VELUX DAKRAMEN

Wij hebben de keuze gemaakt om de LUXboX als basis uit te voeren met FAKRO dakramen om de reden dat FAKRO de meeste type en uitvoeringen dakramen op de markt brengt. Wij kunnen de LUXboX met FAKRO dakramen in alle maten en uitvoeringen leveren. Indien gewenst leveren wij ook met VELUX.

 

Waarom een LUXBOX? Kijk op luxbox.nl